Завдяки уряду мобільний зв’язок стане не для всіх

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 27.04.2010 18:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10007

Національна комісія регулювання зв’язку повідомила, що Кабінет міністрів України прийняв рішення про підвищення у п’ять разів збору за користування радіочастотами для операторів мобільного зв’язку.

Зокрема, як повідомили Корреспондент.net в НКРЗ, 23 квітня Кабмін прийняв постанову № 321 Про внесення змін до пункту 11 додатка до постанови Кабінету міністрів України від 27 грудня 2008 року № 1150.

Так, згідно з новими змінами, в п'ять разів підвищено щомісячний збір за користування радіочастотним ресурсом для радіотехнологій мобільного зв'язку.

"Таким чином, ставка щомісячного збору для радіотехнологій мобільного зв'язку з 1 травня 2010 року становитиме 7 тис. 900 грн за 1 МГц смуги радіотехнологій в одному регіоні", - говориться в повідомленні НКРЗ.

Раніше вже повідомлялося, що держава має намір у вісім разів збільшити плату операторів зв'язку за користування радіочастотами. У листах, про яких вчора повідомили компанії, вони переконують уряд відмовитися від таких планів. У результаті підвищення держава отримає додатково 1 млрд грн, а оператори будуть змушені збільшити тарифи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.