Азаров чомусь впевнений, що військово-газовий пакт подобається більшості українців

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 28.04.2010 12:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10010

Прем’єр-міністр України Микола Азаров вважає, що газові угоди з Російською Федерацією (РФ), які передбачають здешевлення російського газу і подовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ у Криму, підтримує 60% українців.

Про це він заявив, відкриваючи засідання уряду.

"Ми твердо зробили вибір на користь стратегічного добросусідства і співробітництва. Тепер можна впевнено сказати, що Україна стане сильною незалежною державою... Як свідчить соціологія, угоду підтримують біля 60% наших громадян. Заперечують - близько 20%. Серед тих, хто виступають проти - багато людей, які щиро обманюються, не дають собі звіту, чим загрожувало продовження конфліктної політики - газовою капітуляцією перед Росією", - заявив Азаров.

Він також висловив переконання, що подовження терміну перебування ЧФ РФ у Криму "ні на йоту не обмежує той обсяг суверенітету, який є у нашої держави, не позбавляє Україну жодної п'яді української землі".

Від “Аратти”: наразі нам не вдалося знайти публічних підтверджень слів прем'єра. Тому вельми хотілося б, аби він, як лідер політичної партії і очільник уряду уточнив би де, коли й ким такі дослідження проводилися і які питання ставилися респондентам тощо.

Тільки в цьому випадку його вислів буде вважатися коректним. І то, з відомою часткою як статистичної, так і морально-політичної похибки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.