Україна прямує у бік тоталітаризму?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.04.2010 18:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10018

Керівник Центрального штабу БЮТ Олександр Турчинов заявляє, що чинна влада не тільки швидко здає національні інтереси України, але й ще більш прискорено перетворюється на тоталітарний режим.

А у всіх режимів є одна відповідь на дії опозиції – це репресії.

Так він прокоментував погрози Миколи Азарова на адресу Юлії Тимошенко, повідомила-прес-служба.

«Це все пусті звинувачення, мета яких відволікти увагу громадськості від зради, пов’язаною з угодою про Чорноморський флот РФ і тих проблем, з якими уряд Азарова не може впоратись», - сказав Турчинов.

«Всі ці заяви - димова завіса, мета яких, спираючись на безглузді цифри, розв‘язати репресії проти своїх політичних опонентів», - наголосив Олександр Турчинов, додавши, що 100 млрд., про які говорить Азаров, - це майже 50% всього бюджету України.

Він нагадав, що «соціальні прожекти» Партії регіонів досі не виконані, а замість підвищення пенсій відбувається затримка з їх виплатою.

За словами керівника Центрального штабу БЮТ, владою побудована потужна репресивна машина, яка працює на виконання політичних замовлень.

Крім того, Турчинов зазначив, що Генеральна прокуратура – єдиний орган, склад якого фактично не змінився після обрання Януковича, «і не змінився саме тому, що і раніше працював на замовлення Партії регіонів».

«Додайте сюди МВС, СБУ, податкову та деморалізовану судову владу», - сказав він.

«Якби були реальні проблеми з нецільовим використанням коштів чи зловживаннями, то, безумовно, були б відкриті справи ще в минулому році, коли Уряд безпосередньо працював і всі економічні та соціальні програми реалізовувались», - підкреслив Турчинов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.