Нардеп Кендзьор заявив, що його колег у залі били не тільки регіонали, а й невідомі

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.04.2010 19:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10020

Народний депутат, член Політради партії «За Україну!» Ярослав Кендзьор заявляє, що в сесійній залі ВР під час ратифікації угод про ЧФ РФ, окрім народних депутатів, в побитті опозиції брали участь сторонні люди.

Про це повідомила прес-служба.

«З’явилися люди, яких до цього ніхто в сесій залі парламенту не бачив. І звісна річ серед них були ті, які ніякого відношення до депутатства не мають», - переконаний Кендзьор.

«Вони діяли як бандити, які мали на своїй практиці не одну бандитську "стрілку", з’ясовуючи стосунки кулаками і зброєю», - зазначив депутат.

Також Кендзьор зауважив, що участь в сутичках у сесійні залі брав також Нестор Шуфрич, який не є народним депутатом і не мав права виходити за межі урядової ложі. «Серед депутатів опинився Нестор Шуфрич з невідомими людьми, і взявся виштовхувати нас із зали», - каже він.

«Ратифікація пройшла в «кримінальній гармонії» – починаючи від Литвина, який грубо порушив регламент і Конституцію, до депутатів, їхніх вишибал та міліції, яка на вулиці била протестувальників». – підсумував Кендзьор.

Замість післямови. У Верховній Раді України існує суворий порядок входу до зали пленарних засідань. Бути під час засідання у залі мають право тільки народні депутати. Правом входу також користуються працівники Секретаріату, які роздають документи народним обранцям та декілька фотокореспондентів та відеооператорів.

Біля всіх дверей, які ведуть до зали засідань стоять працівники УДО, які мають право перевіряти документи на право присутності у залі, в тому числі у народних депутатів.

Навіть помічники нардепів і інші працівники Секретаріату, окрім тих, хто безпосередньо обслуговують пленарні засідання, у залу засідань, ні за яких обставин, не допускаються.

Всі запрошені, нардепи минулих скликань, акредитовані журналісти мають право входу на балкони, які розташовані на третьму поверсі, а віхд у залу засідання - на другому.

До речі, перед всіма дверима, які ведуть до входів на балкони також стоять працівники УДО, які перевіряють документи у тих, хто прямує на балкони.

Тому інформація, повідомлена нардепом Кендзьором заслуговує на ретельне вивчення правоохоронними органами, тим паче - в даному випадку є ознаки тяжкого злочину проти української держави. І якщо цей прецедент не буде розслідувано належним чином - завтра у парламент можуть увірватися озброєні бойовики...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.