Агітки і життя. Уряд Азарова не бажає платити за херсонських пільговиків

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 30.04.2010 12:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10038

У Херсоні поновилася акція протесту співробітників КП «Херсонелектротранс», пов’язана із заборгованістю з заробітної плати. 30 квітня тролейбуси не вийшли на лінії.

Як розповів директор КП «Херсонелектротранс» Сергій Костючок, співробітників підприємства не влаштовують темпи погашення заборгованості з держбюджету за перевезення пасажирів-пільговиків, у зв’язку з чим і утворилися борги із зарплати.

Відповідаючи на запитання про перспективи відновлення роботи підприємства, Костючок сказав: «Поки не бачу перспектив». За його словами, співробітники КП «Херсонелектротранс» розраховували, що держбюджетна компенсація за перевезення пасажирів-пільговиків, яка надійшла на рахунки облбюджету, буде в повному обсязі перерахована їх підприємству.

«В інших містах саме так і відбувається. У Херсоні - по-іншому. На область надійшли 754 тис. грн. за пільговиків, але нам дісталося 239,436 грн..», - сказав Сергій Костючок.

Раніше, 20 - 21 квітня співробітники КП «Херсонелектротранс» на знак протесту проти невиплати зарплати не виводили тролейбуси на маршрути.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.