У Тернополі Януковича посадили на палю

Автор/джерело -  © ZAXID.NET



Дата публiкацiї - 3.05.2010 21:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10048

2 травня біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Тернополі відбулося віче проти зрадницької ратифікація антиукраїнськими силами здачі української території Російському Чорноморському флоту.

За магічним ритуалом карпатських мольфарів ляльку Януковича посадили на палю

Під час віче, на якому зібралося близько тисячі осіб, відбулося імпровізоване саджання на палю зрадника національних інтересів Яника. Акцію ініціювала ВО «Свобода».

"Події, які зараз відбуваються у державі – є не що інше як окупація України олігархічними кланами. Повірте, не має різниці хто буде при владі чи олігархи – Януковича, чи ті ж самі олігархи – Тимошенко. Нам необхідна нова система влади із соціальною та національною справедливістю, згуртована під прапором української національної ідеї", - зазначив голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Олег Сиротюк.

"Україну чекає третя революція – національна і соціальна. Українці зметуть промосковську адміністрацію, яка тимчасово стала владою в Україні. Ми будемо боротися! ВО "Свобода" закликає усіх українців, незалежно від політичної приналежності, проявити свою громадянську позицію і зупинити тотальний наступ антиукраїнських сил. На наших очах Україну шматують на догоду Кремлю. Тільки усі разом ми зупинимо вакханалію і збережемо Україну.

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" закликає до акцій протесту, громадської непокори, активного спротиву антиукраїнській владі, вимагає розпуску Парламенту та позачергових виборів до Верховної Ради України. Звертаємось до всіх, так званих, націонал-демократичних сил: БЮТ, НУНС, УНП, що складають більшість у 12-ти обласних радах України, які досі слухняно "мовчать" щодо "харківських угод", скласти депутатські мандати та таким чином очиститися від зрадників і припинити діяльність антидержавних рад! Будьмо гідними пам'яті наших предків, доля України залежить від нас! Не дамо посоромити кров мільйонів українців і захистимо Українську Державу!", - зазначив голова Тернопільської обласної ради, керівник секретаріату ВО "Свобода" Олексій Кайда, інформує прес-служба Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.