Заукраїнці вимагають притягнути Джарти да кримінальної відповідальності

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.05.2010 19:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10065

Нардеп Іван Стойко вимагає притягнути очільника уряду АР Крим Василя Джарти до кримінальної відповідальності за посягання на територіальну цілісність України.

Про це повідомила прес-служба.

«Слова Глави Ради міністрів Криму Василя Джарти про те, що Севастополь не є українським містом, є прямою підставою для відкриття кримінальної справи за посягання на територіальну цілісність та недоторканність України», - сказав Стойко.

Нагадаємо, Глава Ради міністрів Криму Василь Джарти сказав в інтерв'ю РИА Новости, що «не можна сказати, що Севастополь - це українське місто. Його споконвіків називали російським містом, містом російської слави».

«Я негайно зроблю депутатське звернення до Генерального прокурора України та Голови Служби Безпеки з вимогою відкриття кримінальної справи за статтею 110 Кримінального Кодексу України „Посягання на територіальну цілісність та недоторканність України” і притягнення Джарти до кримінальної відповідальності.

«Заяви можновладців Януковича – прямий наслідок підписання Харківського пакту Януковича-Медвєдєва, - зазначив Стойко, - Сьогодні «регіонали» заявляють, що Севастополь - не українське місто, завтра пролунають такі заяви, щодо Криму. 50 днів при владі Януковича засвідчили, що ця влада не є українська, вона є окупаційною».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.