Журналісти ТСН побували на Банковій

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 6.05.2010 21:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10077

Зустріч журналістів ТСН і заступника глави адміністрації президента Ганни Герман пройшла в закритому режимі.

Як передає кореспондент Української правди, після зустрічі Герман заявила: "Я не змогла з'ясувати, хто є джерелом цензури. Це якась самоцензура".

На питання УП, до кого висувалися претензії з боку журналістів, вона відповіла: "До Олександра Ткаченка (гендиректор телеканалу 1+1)".

"Я не хочу бути посередником. Я хочу, щоб в країні був журналістський стандарт. Виявляється, сюжету, через який піднявся шум, не було. Що заборонили - я не знаю. Була тільки ідея зробити сюжет, а редактор сказав, що він не потрібен ", - сказала Герман.

"Я хотіла подивитися цей сюжет, створити комісію і оцінити його з точки зору журналістських стандартів. Але його не виявилося", - додала заступник глави Адміністрації Президента.

На питання, чому вона втручається у справи редакції приватного каналу, Герман відповіла: "Так, це приватний канал. Я не втручалася в його справи, але існують журналістські стандарти. Було назване моє прізвище, тому мені довелося відреагувати".

За словами Герман, вона планує зустрітися з Ткаченко та особисто з'ясувати причину конфлікту.

У свою чергу, керівництво ТСН відмовилося коментувати цю ситуацію, заявивши, що це особиста справа редакції, а не публічна зустріч.

Як відомо, журналісти ТСН заявили про введення цензури на телеканалі "1+1". У свою чергу Ткаченко спростував факти тиску та проявів цензури в ТСН.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.