Політичні репресії. Сівкович вважає, що когось з попередників треба засадити

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.05.2010 23:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10104

Сьогодні Віце-прем’єр-міністр України Володимир Сівкович зробив заяву для телебачення.

Зокрема, він наголосив: «Сьогодні опозиція, яка прийшла до стін Верховної Ради, не має права називати себе опозицією. Колишній Уряд не може бути опозицією тому, що вони зараз роблять димову завісу від правоохоронних органів».

«Більше 100 млрд. грн. – на сьогоднішній день це зловживання у бюджетній сфері. 42 млрд. грн. – це суми, по яким сьогодні фактично відкриті кримінальні справи. 15 млрд. грн. – це доказана легалізація брудних коштів якраз із бюджетних програм. Це якраз той «відкат» в 15 млрд. грн. від усіх бюджетних програм», - навів конкретні приклади віце-прем’єр-міністр України.

Підсумовуючи, Володиир Сівкович зазначив: «Нам залишилося не досить довго, аби закінчити всі ці розслідування. Я думаю, що до осені ми це закінчимо. І більшість тих керівників опозиції, які сьогодні стоять біля стін Верховної Ради, будуть думати не про мандат – вони не встигнуть отримати депутатський мандат, а будуть думати, як сховатися чи втекти».

Замість післямови. З усією повагою до пана Сівковича, ми б взяли на себе сміливість нагадати йому, як беззаперечно чесній людині, деякі інші факти.

Зокрема, ті, що стали предметом сумнівів суспільства щодо чесності пана Азарова, який на посаді міністра фінансів і віце-прем'єра, у минулій каденції, улаштував ремонт власного кабінета вартістю в сотні мільйонів гривень.

Нам, пересічним громадянам, й досі невідомо хто, на яких підставах і за чиїм розпорядженням у такий спосіб розкрадав наші кошти, тобто кошти платників податків.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.