Регіонали не вважають Тимошенко політрепресованою

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.05.2010 15:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10117

Народний депутат України від Партії регіонів, представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко заявив, що колишній прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, яка отримала документ про поновлення кримінальної справи щодо неї, не є жертвою політичних репресій.

Про це він сказав під час брифінгу у Верховній Раді в середу, 12 травня.

За словами Мірошниченка, позиція Президента полягає в тому, що жодних політичних репресій в Україні бути не може, і жодних переслідувань за політичні переконання або за зауваження до влади бути не може. «Жодних переслідувань... Тимошенко – а Президент не робить винятків для окремого політика Юлії Тимошенко – бути не може», – наголосив представника Глави держави в парламенті.

Депутат-регіонал також зазначив, що гарант Конституції зацікавлений у стабільності, реалізації свого курсу і зобов’язань, які він брав перед українським народом. «Також Президент зацікавлений у проведенні реформ, які неможливі без суспільного консенсусу. Тому говорити про його особистий інтерес у цій справі було б некоректно. Тому я спростовую такі заяви і хотів би, щоб ми у своїх діях і висновках керувалися не припущеннями, а фактами», – додав він.

Мірошниченко не виключив, що Тимошенко щиро вважає, що її переслідують. «Але я також вважаю, що це певна форма маніпуляції суспільною свідомістю і думкою преси, тому пропоную бути критичними не лише до влади, а й до опозиції», – резюмував парламентарій.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.