Хроніки губернаторства Малоросії. Москва планує наростити окупаційні м’язи

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 13.05.2010 10:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10124

Росія у відповідь на розширення НАТО на схід планує укріпити позиції Чорноморського флоту в Україні і відкрити нові військові бази.

Про це повідомляє newsru з посиланням на "Нєзавісімую газєту".

Перш за все, йдеться про відновлення діючої до розпаду СРСР бази підводних човнів у Балаклаві. Зараз там працює музей, що належить Військово-морським силам України.

Крім того, Україна може погодитися розмістити військові бази в Миколаєві, Одесі і в гирлі Дунаю.

Також стало відомо про плани модернізації Чорноморського флоту: після укладання договору про продовження термінів його базування в Севастополі це стає особливо актуальним.

Нагадаємо, що напередодні з`явилося ще одне повідомлення, що стосується Чорноморського флоту. Як стало відомо, Службою безпеки України (СБУ) і Федеральною службою безпеки Росії (ФСБ) буде підписано договір про повернення російських спецслужб до Севастополя. Співробітників ФСБ видворили з Криму в кінці минулого року.

Як повідомляє видання, план повернення російських підводних човнів у Балаклаву обговорювали на зустрічі 8 травня в Криму Владімір Путін і прем`єр України Микола Азаров.

Як стало відомо, напередодні запланованого на наступний тиждень візиту до України Президента Росії Дмітрія Медвєдєва, до договору про продовження термінів базування Чорноморського флоту готується пакет документів щодо розвитку військово-морської бази в Севастополі.

Від “Аратти”: якщо зазначена інформація виявиться такою, що відповідає дійсності, то стане очевидною чергова лохотронна брехня регіоналів. Адже, Віктор Янукович, йшов на вибори Президента з гаслом: "Україна - нейтральна, позаблокова держава".

Розширення військової присутності Росії на території України фактично означатиме втрату нейтрального статусу і утворення військово-політичного блоку з Кремлем. Хоча, якщо казати простіше - це лише буде зайвою ознакою відродження імперії зла.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.