Президенти РФ і України підписали міждержавні документи

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.05.2010 22:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10155

Після завершення III засідання Українсько-Російської міждержавної комісії під головуванням Президента України Віктора Януковича і Президента Російської Федерації Дмітрія Медвєдєва відбулася церемонія підписання низки двосторонніх документів.

Про це повідомила прес-служба.

Зокрема, Глави держав ухвалили Підсумковий протокол третього засідання Українсько-Російської міждержавної комісії.

Президенти також підписали Спільні заяви: щодо удосконалення системи європейської безпеки, щодо врегулювання придністровської проблеми та з питань безпеки в Чорноморському регіоні.

Також у присутності Глав держав було підписано ряд двосторонніх документів.

Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко та Міністр закордонних справ РФ Сергєй Лавров підписали Угоду між Україною і Російською Федерацією про демаркацію українсько-російського державного кордону.

Міжурядову Угоду про співробітництво в галузі використання і розвитку російської глобальної навігаційної супутникової системи ГЛОНАСС підписали Генеральний директор Національного космічного агентства України Юрій Алексєєв та Керівник Федерального космічного агентства РФ А. Пермінов.

Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник та Міністр освіти і науки РФ Андрєй Фурсенко підписали Угоду між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти і науки Росії про першочергові заходи з розвитку науково-освітнього співробітництва на 2010 – 2012 роки.

Програму співробітництва між Міністерствами культури України та Росії на 2010 – 2014 роки підписали Міністр культури і туризму України Михайло Кулиняк та Міністр культури і туризму РФ Алєксандр Авдєєв.

Також Голова Правління АТ «Укрексімбанк» Микола Удовиченко та Президент – Голова Правління ВАТ «Банк ВТБ» Андрєй Костін підписали Угоду про міжбанківське співробітництво між АТ «Укрексімбанк» та ВАТ «Банк ВТБ».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.