Для боротьби з опозицією влада використовує відверто сталінські методи.

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.05.2010 13:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10182

Депутатська група “За Україну!” у Верховній Раді виступила з заявою протесту.

Ми надаємо текст заяви без змін та коментарів:

Для боротьби з опозицією влада використовує відверто сталінські методи. Заява депутатської групи „За Україну!”.

Депутатська група „За Україну!” висловлює рішучий протест проти кримінального переслідування режимом Януковича опозиційних народних депутатів Андрія Парубія та Юрія Гримчака.

Порушення кримінальної справи проти Парубія і Гримчака є відвертою спробою залякати патріотичні сили. Ще одним вкрай цинічним і відверто сталінським способом такого залякування став арешт молодшої сестри Андрія Парубія, до речі мами дворічної дитини, яку вранці 18 травня схопили за грубо сфабрикованими звинуваченнями і до тепер утримують під вартою.

З вчорашнього вечора сестра Андрія Парубія за наполяганням лікарів швидкої допомоги переведена до лікарні, де перебуває під наглядом лікарів і до тепер. Але протягом всієї ночі і станом на цей час, біля лікарні чергують співробітники міліції.

Тому затримання сестри Парубія продовжується. І ми розцінюємо це як початок широкомасштабних політичних репресій проти опозиції та членів їхніх родин.

Стала зовсім очевидною спрямованість політики Януковича залякати всіх, хто чинить опір його антиукраїнській позиції і здачі національних інтересів. Переслідування людей, які протидіяли незаконній здачі Севастополя, та членів їх родин є яскравим прикладом політичних репресій, що розгортаються в Україні.

Правоохоронні органи навіть не намагаються притягнути до відповідальності тих, хто захоплював робочі місця опозиціонерів, а самих депутатів від опозиції по-звірячому били, завдавши їм численних тілесних ушкоджень.

Вся увага правоохоронних органів прикута винятково до переслідування людей, які стали на захист національних інтересів України. І для боротьби з ними влада використовує найогидніші, відверто сталінські методи.

Група „За Україну!” вимагає негайного припинення політичних переслідувань, а також притягнення до відповідальності організаторів та виконавців цих переслідувань. У тому числі організаторів і виконавців брудної провокації проти рідної сестри народного депутата України Андрія Парубія.

Ми також заявляємо, що тиск і залякування не змусять нас замовкнути і скласти руки. Ми не припинимо боротьбу на захист України та українських національних інтересів.

За нами Україна!

Слава Україні!

Голова депутатської групи „За Україну!” В’ячеслав Кириленко


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.