Нардеп-бютівець подав заяву на регіонала з сумнівним минулим

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.05.2010 14:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10185

Народний депутат від БЮТ Юрій Одарченко звернувся до Генпрокуратури та СБУ з проханням порушити кримінальну справу проти народного депутата з Партії регіонів Василя Стельмашенка, який жорстоко побив опозиціонерів під час відомих подій, що сталися у ВР 27 квітня.

Про це він сказав, виступаючи сьогодні з трибуни Верховної Ради.

«Сьогодні я звернувся в СБУ, Генпрокуратуру про притягання цього депутата до відповідальності», - заявив він.

За словами Одарченка, у той час, коли Генпрокуратура, виконуючи вказівки діючої влади, переслідує депутатів від опозиції Парубія та Кримчака, дії «регіонала» Стельмашенка, який жорстоко побив депутата Донія, лишаються безкарними.

«Я хотів би звернутися до керівництва Партії регіонів, щоб воно надало оцінку діям свого депутата», - додав нардеп від БЮТ.

За словами Одарченка, Генпрокуратуру мав би в першу чергу зацікавити саме представник Партії регіонів, а не два опозиціонери, бо «Стельмашенком з 83-го року активно цікавляться правоохоронні органи».

«Почитайте ЗМІ - там пишуть, що цей нардеп був членом організованої злочинної групи братів Кушнір, яка має відношення до вбивства Вадима Гетьмана, Євгена Щербаня і Ахатя Брагіна, відомого як Алік Грек», - сказав Одарченко.

БЮТівець висловив здивування, що люди з таким цікавим минулим стають депутатами.

«Навіщо Партії регіонів необхідно мати в своїх лавах таких депутатів, як Стельмашенко? Зрозуміло, не для того, щоб ухвалювати чесні і справедливі закони», - обурився він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.