Політичні репресії. Нардеп Парубій розповів, як Герман допомогла його сестрі

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 19.05.2010 21:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10191

Сестра депутата від НУНС Андрія Парубія - Олена досі перебуває під конвоєм.

Про це заявив сам депутат в ефірі Шустер Live.

"До цього моменту вона перебуває під доглядом двох працівників УБОЗу, які відмовляються представлятися, хто вони є", - сказав він.

Також Парубій розповів, що у вівторок, після затримання його сестри, лікарі вимагали її госпіталізації, а міліція не дозволяла це робити.

"Якщо дівчину, яка потребує негайної госпіталізації, представники УБОЗу не дозволяють госпіталізувати - це грубе порушення свободи людини", - наголосив НУНСівець.

"Мені подзвонила Ганна Герман, ми давно з нею знайомі, вона жила по сусідству у Львові, вона добре знає мою сестру і вона сказала: в чому справа? Я їй засвідчив, що відбувається дуже грубе, дуже радикальне порушення свободи людини", - сказав він.

"Вона (Герман) подзвонила до керівника обласної міліції і спитала, чи це відповідає правді, що лікарі вимагають госпіталізації, а міліція їх не відпускає. Він сказав, що розбереться в ситуації", - розповів Парубій.

За його словами, "хвилин за 10-15 після цієї розмови міліція дозволила, щоб лікарі, які настоювали на госпіталізації, могли повести мою сестру у лікарню".

Як відомо, Олена Парубій, яка обіймає посаду начальника управління по роботі з фізособами Департаменту Податкової інспекції Сиховського району Львова, була затримана у вівторок за одержання хабара у 2000 доларів.

Сам депутат називав затримання його сестри репресією проти його родини з боку влади.

У вівторок ввечері заступник глави адміністрації президента Ганна Герман повідомила, що Олена Парубій звільнена з-під варти.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.