За яйця в Литвина. Нардепи-заукраїнці сьогодні спілкуються зі слідчими

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.05.2010 15:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10198

Народні депутати від групи “За Україну!” сьогодні, 20 травня прибули на допит до слідчого управління прокуратури міста Києва у справі щодо подій у Верховній Раді в день ратифікації харківського пакту.

Про це повідомила прес-служба.

Зокрема, для допиту прибули: В’ячеслав Кириленко, Володимир Мойсик, Ксенія Ляпіна, Андрій Парубій, Ярослав Кендзьор, Іван Стойко, Лілія Григорович, Володимир Карпук, Микола Кульчинський , Станіслав Аржевітін, Володимир В’язівський, Зіновій Шкутяк та інші.

„Ми прийшли для того, щоби дати інформацію, яка відповідає дійсності, а не брати участь у розігруванні якогось політичного замовлення, коли кримінальна справа уже перетворюється на політичне переслідування. - наголосив голова депутатської групи „За Україну!” Кириленко. - Оголошуються наперед винні і вже вся країна обговорює їхні прізвища. Коли страждають члени родин цих, нібито винних. Тому ми зацікавлені в тому, щоб справа розглядалася об’єктивно”.

„Група „За Україну!” прибула на допит, очевидно, у справі захисту українських інтересів, - сказав Кириленко, - Очевидно, нас будуть допитувати з приводу того, як ми захищали свої ряди під час подій „чорного вівторка”. А значить – як ми захищали погляди своїх виборців і Україну!”.

„Справедливість восторжествує, якщо буде об’єктивний розгляд всієї справи, в усій її повноті по подіях 27 квітня в українському парламенті. Як підуть справи ми не знаємо, але як законослухняні громадяни, практично вся група „За Україну!” зявилася на допит і по-черзі ми будемо давати покази слідчому”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.