Ще один нардеп написав заяву в ГПУ про побиття регіоналами

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.05.2010 16:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10203

Народний депутат від групи “За Україну!” Володимир Карпук подав заяву до Генпрокуратури та прокуратури міста Києва щодо нанесення йому тілесних ушкоджень депутатами з Партії регіонів у Верховній Раді 27 квітня.

Нардеп Володимир Карпук з розбитим обличчям у залі засідань Верховної Ради

Про це він повідомив після допиту в прокуратурі.

Карпук долучив до заяви заключення медиків, які підтверджують нанесення йому травм. „В мене виявлено краніо-лицева травма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку і закритий перелом кісток носа зі зміщенням”, - повідомив член комітету ВР з питань охорони здоров'я.

„Я вимагаю, щоб була порушена кримінальна справа проти тих депутатів з Партії регіонів, які завдали мені тілесних ушкоджень”, - сказав Володимир Карпук. Також він долучив дані заключення медиків до кримінальної справи, по якій сьогодні допитували його та інших депутатів групи „За Україну!”.

„Щодо самого допиту, то все таки відчувається однобічна спрямованість в розслідуванні, - сказав він, - Звинувачують депутатів з групи „За Україну!” і при цьому ніяких звинувачень не висувають до депутатів з ПР. І я думаю, що ніхто з них на допитах не був”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.