Справа Гонгадзе. Пукач зник?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.05.2010 16:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10204

Нардеп Геннадій Москаль повідомив резонансну новину: у СІЗО немає підозрюваного у вбивстві Георгія Гонгадзе Олексія Пукача.

Депутат Верховної Ради Москаль прокоментував ситуацію з розслідування справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе і «гробову» тишу навколо одного з головних фігурантів цієї справи — колишнього генерала Олексія Пукача.

«Є закон про попереднє ув’язнення, який чітко пояснює, де повинні утримуватись підслідні: тільки в СІЗО Департаменту виконання покарань, — пояснює Москаль в інтерв'ю газеті «Вечірні вісті». — Де Пукач, до ладу ніхто не знає, але точно не в Лук’янівському ізоляторі. Говорять, що він дає покази. Але кому і що саме — незрозуміло».

За словами депутата, незрозуміла причина нинішнього мовчання правоохоронних органів навколо персони Пукача.

«Скільки можна його тримати, якщо вина вже доведена попереднім судом? Хто давав йому завдання? Хто підписував бланк про здійснення зовнішнього спостереження? Не він сам, оскільки він виконавець… Тиша. Як групова німота. Показали Пукача і… досить. Адже він навіть не ховався. Мені знайомі говорили, що він приїжджає до Києва, зустрічається з пенсіонерами, сто грам випиває. Мене навіть в ГПУ викликали, питали, звідки я це знаю. Пукач ніякої таємниці з місця свого перебування не робив». - сказав Москаль.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.