Янукович чекає від опозиції того, що було в нього, як опозиціонера, у дефіциті

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.05.2010 19:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10208

Президент України Віктор Янукович чекає від опонентів пропозицій щодо того, як можна модернізувати нашу країну, які реформи потрібно здійснити, який шляхом треба йти.

Про це повідомила прес-слуужба.

Глава держави, відповідаючи на запитання журналістів про його ставлення до критики з боку опонентів, зазначив, що абсолютно спокійно її сприймає. Адже це невід’ємна складова демократичного суспільства.

«У наших людей є різні думки, точки зору, і це добре. Але ми зараз повинні об’єднати суспільство для будівництва сильної держави, її розвитку, модернізації, для покращення життя людей», – зауважив Янукович.

Президент підкреслив, що Україна останнім часом дуже багато втратила, у тому числі – і у зв’язку із кризою. За словами Януковича, криза підштовхнула нас на шлях реформ в усіх напрямках життєдіяльності країни. «Тому коли опозиція говорить, що вона з чимось не згодна, я хотів би, щоб вона пропонували альтернативу, а не просто критикувала.

Я чекаю від опонентів пропозицій щодо того, як можна модернізувати нашу країну, які реформи потрібно здійснити, який шляхом треба йти», – підкреслив Глава держави.

Він наголосив: якщо опозиція матиме конструктивні конкурентоспроможні проекти, «ніхто проти не буде».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.