Татаро-хазарин Затулін заперечив існування українців

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.05.2010 15:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10220

Скандально відомий татаро-хазарський політик відзначився на одному з українських телеканалів, заявивши, що “українці - це росіяни, які живуть на краю Росії”.

Російський дитячий агітпром

Любіть Україну, як Костя Затулін,
Як Юра Лужков чи Кирило Фролов,
Вони не зважають на лайку чи дулю -
Сильніша у них до Вкраїни любов.

Ти їх відганяєш - вони знову поруч,
Ти їм копняка - аж вони знову тут,
Чи то навесні, чи в осіннюю пору,
Удень і вночі топчуть Землю Святу.

Любіть Україну, як Костя Затулін,
Дражніть СБУ та долайте суди.
Але не дивуйтесь, почувши: А ...лі,
Ти знову, москалю, приперся сюди?

Замість епіграфу.


Депутат Російської Держдуми Костянтин Затулін назвав українців росіянами, які живуть на краю Росії. Про це він сказав в прямому ефірі на одному з українських телеканалів, повідомляє ТСН.ua.

"Українці - це росіяни, які живуть на краю Росії", - заявив Затулін.

Ці слова глядачі в студії супроводжували невдоволеними вигуками. У свою чергу, заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман, що була присутньою на передачі, висловила протест проти подібних суджень, оскільки, на її думку, вони принижують українців.

Нагадаємо, в роки президентства Віктора Ющенка Затуліну неодноразово забороняли в'їзд до України. Він був включений у список осіб, перебування яких на українській території є небажаним, в інтересах забезпечення безпеки країни.

Вперше скандального російського політика не пустили до України в червні 2006 року за неприпустимі з точки зору України висловлювання про російсько-українські відносини.

Від "Аратти". Якщо Кремль знову увімкнув свого улюбленого українофоба-лайномета Затуліна, значить малороські манкурти, що знаходяться при владі в Україні, не виправдовують довіри, яку на них покладав Кремль.

Щось там зламалаося у стосунках між Банковою і Кремлем. Мабуть, Мєдвєдєву не сподобалися погодні умови, якими зустрів його Київ. Чи те, що одразу не піднесли газову трубу на блюдечку з блакитною облямівкою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.