На Lviv Fashion Week протестували проти ЧФ Росії в Україні, чим налякали Зайцева

Автор/джерело -  © ZAXID.NET



Дата публiкацiї - 25.05.2010 10:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10224

23 травня, у третій день Lviv Fashion Week львівська дизайнерка Уляна Барабаш представила свою колекцію у формі театралізованого дійства-протесту.

Фото - visitlviv.net

Моделі під барабанну музику йшли по подіуму до стільця, на якому стояло залізне відро, розмальоване у російський триколір. Підійшовши до нього, вони виймали звідти складених паперових корабликів і викидали із відра. Наприкінці показу, дизайнерка підійшовши, замінила відро з російським триколором – на таке ж відро, тільки з кольорами прапору України, а наступна – маленька дівчинка (донька Уляни Барабаш), замінила на пластмасове відерце з написом "HAL. Halychyna".

Під час цього показу зал залишив російський кутюр’є В’ячеслав Зайцев.

Уляна Барабаш на прес-конференції заявила, що це був "протест проти української влади. І незгода з тим, що вона робить" ( мова йде про угоду щодо продовження перебування ЧФ РФ на території України, - ред.). "У демократичній державі два відра не мають викликати такого резонансу. Я свідома українка. Яка політична ситуація, таке й політичне вирішення".

Уляна Барабаш представила світло небесні штани-галіфе з різним драпіруванням, блузи з декором, а також складного крою "гобеленні" піджаки із рослинним орнаментом та набивним малюнком.

Під час своєї прес-конференції (після кожного блоку показів – проводиться прес-конференція) В’ячеслав Зайцев, зазначив, що вийшов під час показу Уляни Барабаш, оскільки колекція була "глупая і прімітівная".

Нагадаємо, раніше Слава Зайцев схвально відгукувався на роботу Уляни Барабаш (під час шостого відкритого фестивалю "Текстиль і мода", що пройшов у Донецьку 22 червня 2008 р).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.