Як у Львові зустріли Януковича

Автор/джерело -  © ZAXID.NET



Дата публiкацiї - 27.05.2010 15:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10277

Сьогодні, 27 травня, у Львові з нагоди візиту Президента України Віктора Януковича пройшли студентські акції «Літаючі яйця» та «Майстер-клас з плетіння вінків».

Про це повідомила учасниця акцій, студентська активістка Оля Сало.

"Ми подали заявки на проведення цих акцій. Перша з них – літаючі яйця – пройшла зранку біля аеропорту "Львів". Вона полягала в тому, що ми запустили в повітря білі повітряні кульки з написами "Бомба сповільненої дії". До кульок були прикріплені листки з переліком дій чинної влади, які, на нашу думкую, є своєрідною бомбою сповільненої дії, оскільки є небезпечними для України і можуть мати негативні наслідки для чинної влади", – сказала Оля Сало.

Окрім того, перед прибуттям президента до Національного університету "Львівська політехніка" на засідання Ради регіонів, студенти провели акцію під назвою "Майстер-клас з плетінні вінків" біля Монументу слави.

"Це жартівливий флеш-моб. Ми сплели з хвої вінок і зараз знаходимось з ним біля Політехніки. Тут стоять молоді люди з плакатами, якими вітають Януковича. Ми дисонуємо з ними, ходимо з вінком і пропонуємо усім охочим з ним сфотографуватися. Студенти радо фотографуються. Звичайно, кидати у Президента вінок ніхто не буде, та своє слово таким чином скажемо", – зазначила Сало.

Як повідомлялося раніше, 27 травня до Львова з робочим візитом прибув Президент України Віктор Янукович. Він ознайомився із перебігом будівництва нового терміналу Львівського аеропорту, а також із реконструкцією існуючого терміналу та продовженням злітно-посадкової смуги.

Як зазначалось раніше, під час покладання вінків президентами України та Росії Віктором Януковичем та Дмитром Медведєвим пам'ятнику невідомому солдату у Києві стався неприємний інцидент: під час церемонії розпочалася сильна злива з вітром і градом. У цей час Янукович і Медведєв саме йшли до пам'ятника. Коли Янукович поклав свій вінок, той раптом відірвався і полетів на нього. Президент кілька секунд самостійно боровся з вінком, аж поки йому не допомогли охоронці, які встановили вінок на кріплення. Водночас, у ЗМІ з’явилась інформація про заборону публікувати відео та фото, пов’язані з цим інцидентом.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.