Бойко і Міллер домовилися об’єднуватися, тільки не знають чим

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.05.2010 17:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10293

Сьогодні в центральному офісі ВАТ «Газпром» відбулася робоча зустріч Голови Правління Олексія Міллера і Міністра палива і енергетики України Юрія Бойко.

Про це повідомила прес-служба росіського монополіста.

На зустрічі обговорювалися питання, пов'язані з опрацьовуванням пропозиції про об'єднання ВАТ «Газпром» і НАК «Нафтогаз України». Сторони погодилися, що цей процес може бути поетапним.

«Першим кроком може стати створення спільного підприємства двох компаній на паритетних початках — 50 на 50. Зараз необхідно визначитися з переліком активів, які могли б бути внесені до спільного підприємства кожній із сторін», — відзначив за підсумками зустрічі Міллер.

Як повідомлялося раніше, 30 квітня 2010 року в Сочі, за підсумками засідання Комітету з питань економічного співробітництва Російсько-української міждержавної комісії, Головою Уряду РФ Владіміром Путіним було висловлено пропозицію про об'єднання ВАТ «Газпром» і НАК «Нафтогаз України».

Між тим, ця ідея не нова і належить екс-президенту Віктору Ющенку. Як повідомив журналістів його колишній радник Богдан Соколовський, рішення про об'єднання ВАТ «Газпром» і НАК «Нафтогаз України» було узгоджене майже два роки тому під час переговорів Ющенка і Путіна.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.