Російським спецслужбам в Україні більше ніхто не протистоїть

Автор/джерело -  © “Дзеркало тижня”



Дата публiкацiї - 30.05.2010 02:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10301

За даними «Дзеркала тижня», в рамках нового політичного курсу всю роботу департаменту контррозвідки стосовно російських спецслужб в Україні повністю припинено.

Здача державних інтересів новою владою продовжується: ФСБ віднині в Україні - як вдома

В той же час програму підготовки співробітників СБУ для нелегальної роботи за останні чотири роки профінансовано лише на 4%.

За інформацією «ДТ», у вигляді жесту доброї волі та демонстрації нового політичного курсу вищого керівництва України всю роботу департаменту контррозвідки СБУ стосовно російських спецслужб в Україні повністю припинено.

Крім того, за даними видання, програму підготовки співробітників СБУ для нелегальної агентурної роботи профінансовано у 2006—2009-му роках приблизно на 3% від запланованого, що призвело до зриву всіх програм підготовки нелегалів.

Нагадаємо, що 19 травня голови СБУ України і ФСБ Росії підписали угоду про співпрацю, яка включає повернення співробітників ФСБ до Севастополя (вони були відсутні там з 13 грудня 2009 року, коли українська сторона зажадала виведення офіцерів контррозвідки Чорноморського флоту, РФ, що відноситься до ФСБ, з території України).

Від “Аратти”. То чим нині буде опікуватися СБУ? Перетвориться на політичну поліцію проти опонентів влади проФФесіоналів? Малороським відділком ФСБ?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.