Опозиціонер, фронтовик, Кролік Сєня: Янукович - не злочинець, а Тимошенко з Тягнибоком - йому не друзі

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 31.05.2010 09:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10302

Яценюк вважає, що влада Януковича поки не злочинна, а опозиція здатна об’єднатися лише перед виборчою кампанією.

Про це заявив лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі ТВі, акцентує “Українська правда”.

"Якщо йти по шляху мітингової діяльності зараз, яєць і шашок, ти будеш маргіналом. Ти тоді не лідер. Ти просто людина, яка бореться за владу", - зазначив він.

"Немає поки ситуації, в якій можна вийти і сказати: "це злочинна влада". Вони тільки при владі 100 днів. І це навіть смішно", - заявив Яценюк.

"Начебто б Янукович когось десь продпрессовивает. Поки ніхто не розуміє, кого, де і за що. І взагалі-то у свідомості людей - абсолютно правильно", - сказав політик.

За його словами, це природне бажання народу, щоб тих, хто "були при владі і біля корита просто залучили до відповідальності".

"Як тільки Янукович буде далі пресувати, і чим більше він це буде робити, тим швидше прийде розуміння про те, що цей режим становить небезпеку для виборця", - заявив Яценюк.

"Можна вивести на мітинг. Можна покричати. Проти чого кричати?...Я так припускаю, що їм напишуть досить непоганий план реформ", - зазначив політик.

"Мені хотілося б прочитати план реформ, який я чекаю від Януковича, і сказати - це непогано, а це погано. Ось ці речі я підтримую, а ось ці - не підтримую", - сказав він.

Яценюк висловив упевненість, що влада прийме рішення про "лібералізацію ринку землі, а точніше про продаж землі сільгосппризначення". "У цьому плані у мене є десятки заперечень стосовно схем, як це робити", - заявив політик.

Окремі опозиційні сили можуть об'єднатися перед виборчою кампанією

"Я не виключаю, що перед парламентською кампанією або перед будь-якою іншою кампанією з виборів, піде процес об'єднання. Але не всіх опозицій відразу, а окремих опозиційних сил", - зазначив він.

У той же час Яценюк заявив: "Я хочу розвіяти міф про те, що опозиція повинна бути об'єднана. Як я можу об'єднатися з Тимошенко і Тягнибоком?".

"Коаліція в цьому форматі трьох-чотирьох-п'ятьох розвалитися в секунду", - додав політик.

За його словами, "опозиція може об'єднатися тоді, коли вона розрізнено прийде до влади".

"У випадку, якщо пройдуть парламентські вибори і опозиційні сили знайдуть в собі можливість об'єднатися не для повалення влади, а для реалізації якихось ідей у країні, тоді може бути створена коаліція", - заявив Яценюк.

Він також зазначив: "Треба зізнатися, що в сьогоднішніх реаліях навіть Тимошенко, у якої 150 депутатів, нічого не може зробити".

"Поки люди не усвідомлять і не відчують небезпеку особисто для себе, жодна опозиція ніколи не доведе доцільність свого існування", - сказав політик.

Від “Аратти”. З усього вище сказаного, ми зрозуміли, що в українській політиці лише Яценюк - д`Артаньян, всі інші - особи нетрадиційної сексуальної орієнтації чоловічої статі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.