Будні мажорної сімейки

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 31.05.2010 11:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10305

Син Черновецького відкрито дурить державу, а власне мер-марсіанин контролює ситуацію в космосі за допомогою одного з найдорожчих годинників в світі за 1,2 млн. доларів.

Porsche Carrera GT Стьопи Черновецького та талон ТО авто

Напередодні літнього сезону, Степан Черновецький придбав собі нову іграшку - Porsche Carrera GT вартість близько $ 600 000. Зрозуміло, номери на ній сімейні - "2277". Машина зареєстрована в Києві, значить і розмитнена, повідомляє сайт “ТопЖир”.

Але вчора папарацці "ТопЖира" вдалося сфотографувати талон ТО його нової покупки, який трохи шокував нас...

Справа в тому, що на ньому зазначено "Porsche Carrera S" (з двигуном V10 об`ємом в 5,7 літрів) - модель, яка в рази дешевше Carrera GT (V6, об`єм - 3,8 літрів).

Якщо першу можна знайти за $100 000, то другу явно не знайти дешевше півмільйона тих же доларів. Про що це свідчить? Все просто. Син мера Києва швидше за все розмитнив свою нову іграшку саме як Carrera S, тобто заплатив куди менше митних зборів, інших комісій та податків!

У нас виникає питання - цікаво, чи знають про це в ДАІ? Або там дивляться тільки на відповідність у назві марки? Якщо так, тоді чому б не реєструвати Mercedes S-класу як Mercedes A-класу?

Черновецький завдяки цій цяці контролює ситуацію в космосі - тильна сторона годинника демонструє рух зоряного небо

Зоряний батько мажора контролює космос за допомогою годинника за 1,2 млн. доларів

У Львові на засіданні «Ради Регіонів» мер Києва Леонід Черновецький, так нудьгував, совався на кріслі і не знав куди діти руки, що засвітив перед автором свій коштовний годинник, повідомляє “Лівий берег”.

Як згодом виявилося цяцька мера Києва "Sky Moon Tourbillon" від Patek Philippe коштує 1,2 млн. доларів. Один в один такий годинник, за таку суму був проданий на аукціоні в Нью-Йорку 7 жовтня 2009.

Поки що це найдорожчий годинник виявлений журналістами в Україні.

В принципі, це також є одним з найдорожчих годинників світу. Майже брат -близнюк годинника Черновецького (тільки з тією відмінністю, що виконаний в платині, а не в золоті) в цьому році ввійшов в топ найдорожчих годинників світу на п’ятому місці.

До речі, дуже схожий годинник (відмінність лише маленькі деталі оформлення циферблату) носить Білл Гейтс.

Однак Леоніду Михайловичу таке дороге чудо звичайно потрібніше ніж найбагатшій людині світу, адже Черновецький завдяки цій цяці контролює ситуацію в космосі. Бо годинник не простий, а має два циферблати. Один відповідає за земний час, а інший демонструє рух зоряного небо.

Окрім Черновецького та Білла Гейтса годинникам Patek Philippe віддає перевагу і Володимира Путін. Хоча прем’єру Росії космос на відміну від нашого мера та Гейтса менш цікавий, його модель не має циферблату з картою зоряного неба. Отже його годинник і простіше і дешевше – коштує лише 60 тисяч доларів. Це Patek Philippe Perpetual Calendar – класичний круглий корпус з білого золота.

А тепер розкажемо, що Черновецький за допомогою свого годинника може дізнатися про космос.

Один з циферблатів годинника демонструє зірковий час і частину зоряного неба. Ця функція настроюється. За бажанням годинник покаже частину зоряного неба, яке дійсно видно з будь-якого міста планети. Білі стрілки демонструють зірковий час, тобто пов´язаний з проходженням завданої зірки (не Сонця) через один й той самий меридіан (через кожні 23 години 56 хвилин 4, 1 сек.)

Частина небесного неба всередині золотого овалу відповідне тому, що видно в даний момент. І нарешті, місячний диск не лише показує фази, але так само і період місячного місяця (29 днів, 12 годин 44 хв., і 2, 82 секунди). При чому накопичення помилок цих показників мінімальні і не перевищують кількох секунд в століття.

Навіщо всі ці данні Черновецькому, як він їх використовує, наразі не відомо. Але певно Леонід Михайлович краще про це знає. Недарма він отримав таке колоритне прізвисько, як Льоня-Космос.

Від “Аратти”. А ви кажете - "метро на Теремки і Троєщину... швидкісний трамвай на Борщагівку... мости через Дніпро... комунальні тарифи..." Не на часі то все - пацани "лаве" гребуть. Їжте поки гнилу гречку. Чи вже скінчилася?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.