Луценко побачив проблему України у мікровождизмі

Автор/джерело -  © ZAXID.NET



Дата публiкацiї - 31.05.2010 11:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10307

Лідер “Народної Самооборони” вважає абсурдною ідею об’єднаної попзиції, оскільки немає класичного розподілу партій за ідеологіями. Натомість є дрібні партійки, якими керують мікровожді, і вони нічим не відрізняються.

«Мене на вулицях, в тому числі, у Львові запитують: «Коли ж ви там об’єднаєтесь?» Моя відповідь одна: вони не об’єднаються. Політики, які мають за плечима стільки досвіду, перед обличчям явно антиукраїнської загрози, не об’єднаються. Відтак об’єднати їх зможе тільки вибір людей, люди, які скажуть, хто як лідер опозиції їх влаштовує. Бо вони між собою не домовляться», – переконаний лідер «Народної самооборони» Луценко.

«Ніде в світі опозиція не є об’єднаною. Це абсурд, бо нема тоді класичного розподілу на партії – праві, ультраправі, ліві, центристські і т.д. Правда в тому, що в Україні є дрібні партійки, якими керують мікровожді, і вони нічим не відрізняються. Припустимо, я в силу свого походження з сім’ї комуніста, можу чимось не догодити РУХівцям. Але скажіть мені, чому не об’єднаються два РУХи? Яка різниця між «Українською платформою» Жебрівського та «За Україну!» Кириленка? Я найменшої відмінності не бачу», – сказав Луценко.

Він наголосив: «Так, у мене, як і у всіх громадян, були сподівання на певне об’єднання цих невеликих політичних утворень. На жаль, в черговий раз український первородний гріх постійних розколів і мікрогетьманства спрацював і наразі опозиція є не тільки не об’єднаною, але й далі колеться. Мусимо це визнати, бо інакше не зможемо, не поставивши діагнозу, знайти вирішення».

Також, на думку Луценка, в першу чергу, відповідь на це питання можна буде отримати на місцевих виборах в Україні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.