Парламетська тушкоманія

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 31.05.2010 13:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10311

Сьогодні, на засіданні погоджувальної ради у Верховній Раді, спікер парламенту Володимир Литвин повідомив, що до коаліції мають намір приєднатися три або чотири нардепи.

При цьому він, як завжди, не назвав конкретних призвищ.

"Наскільки мені відомо, є три-чотири заяви депутатів про входження в коаліцію, але прізвища на цей момент я не знаю ... Завтра вони будуть виголошені", - сказав Литвин, відповідаючи нардепам.

Проте, чомусь колеги нардепи подумали, що лави коаліціянтів має зміцнити нардеп-самооборонець Юрій Гримчак, проти якого порушено кримінальну справу за перешкоджання виконувати обов'язки державному діячеві Литвину.

Сам Гримчак не без здивування, назвав чутки дурницею.

"Це – дурниця і маячня", - прокоментував парламентський представник "Народної самооборони" Юрій Гримчак провокаційне запитання до Литвина під час погоджувальної ради в понеділок, яке прозвучало так: "чи правда, що Юрій Гримчак вступив до коаліції?".

"Я не вступив, не вступаю і не збираюся вступати до коаліції. Я не піду цим шляхом", - коротко сказав Гримчак.

Гримчак також нагадав, що "серед регіоналів має репутацію нардепа-екстреміста, що можуть підтвердити такі особи як Сівкович, Семиноженко, Джига та інші". Тому апріорі не може вступати до їхнього кола.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.