У Києві викрали доньку колишнього високопосадовця

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 1.06.2010 12:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10325

У Києві на вулиці Мельникова невідомі викрали 22-річну студентку п’ятого курсу Інституту міжнародних відносин (КІМВ) Ірину Лазаренко.

Про це повідомила газета Сегодня.

Про викрадення дівчини повідомив директор інституту Валерій Копійка в п'ятницю, 28 травня. За його словами, в п'ятницю близько 08:00 біля гуртожитку КІМО невідомі заштовхали Ірину в білий мікроавтобус і зникли в невідомому напрямку.

На сайті КІМО розміщено інформацію про зникнення Ірини. За достовірну інформацію про її місцеперебування обіцяно винагороду.

Керівництво інституту також повідомило про викрадення студентки в міліцію.

"Але поки слідству нічого нам сказати", - розповів проректор КНУ імені Шевченка Володимир Бугров.

Як повідомило джерело в київській міліції, ведуться пошуки білого мікроавтобуса.

"Ірину шукаємо вже четвертий день. Це гарна студентка, яка вчилася на відмінно. Своєю поведінкою ніколи не насторожувала. Міліція нам повідомила, що посилено її розшукує. За неперевіреною інформацією, білий мікроавтобус бачили біля парковки кілька днів. Наскільки я знаю, викрадачі поки не висували ніяких вимог батькам", - розповів ректор Київського нацуніверситету Леонід Губерський.

"В інституті говорять про дві версії НП. Перша - це те, що від її батьків зловмисники хочуть отримати викуп. Друга версія - що Іра, можливо, зв'язалася з якимись кримінальними людьми і в неї виникли проблеми", - розповіла нам студентка першого курсу Олена.

За інформацією "Обкому", викрадена студентка - дочка Сергія Лазаренка, колишнього заступника голови Фонду державного майна України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.