Агітки і життя. Партія регіонів не голосуватиме за законопроекти, які покращують умови бізнесу

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 1.06.2010 12:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10328

Партія регіонів не голосуватиме 2 червня за опозиційні проекти законів в частині зменшення оподаткування і скорочення видів ліцензійної діяльності.

Про це журналістам в кулуарах ВР заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Ми не голосуватимемо за той мотлох, який вноситься до парламенту. Якщо опозиції потрібно просто заявити про себе, то нам потрібний розвиток держави, а щоб вона нормально розвивалася, потрібно приймати перевірені документи, під які будуть акумульовані бюджетні кошти», - сказав Єфремов.

Він зазначив, що нова команда влади має намір виконати передвиборну обіцянку щодо 5-річних податкових канікул. Проте, за його словами, це питання обговорюватиметься в рамках підготовки бюджету на 2010 р.

Як повідомлялося раніше, БЮТ вніс до порядку денного проект Бюджетного кодексу, проект закону про скорочення видів ліцензійної діяльності, проект закону про спрощення системи оподаткування, а також посилення відповідальності службових осіб за перешкоду роботові підприємців. Ці проекти законів будуть розглянуті на завтрашньому засіданні в парламенті згідно закону про регламент.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.