Україна для українців. У вересні Космос знову підвищить тарифи

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 1.06.2010 13:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10330

Київська міська державна адміністрація має намір продовжити поетапне підвищення тарифів на централізоване опалення і гаряче водопостачання до економічно обгрунтованого рівня у вересні та листопаді.

Про це йдеться у розпорядженні міськадміністрації №392 від 31 травня.

Зокрема, Київміськадміністрація доручила Головному управлінню цінової політики за результатами отриманих виробниками комунальних послуг висновків Державної інспекції з контролю над цінами підготувати розпорядження про поетапне підвищення зазначених тарифів з 1 вересня і з 1 листопада.

Як повідомлялося раніше, Київміськадміністрація підвищила тарифи на централізоване опалення, гаряче водопостачання і водовідведення для населення на 29,4-41,3% з 1 липня.

Від “Аратти”: Між тим, нещодавно Президент Віктор Янукович публічно виступив за наведення порядку у тарифах на комунальні послуги. Зокрема він дав доручення привести комунальні тарифи до єдиної тарифної сітки, яка б діяла на всій території держави.

До речі, той самий Президент також публічно заявляв, що тарифи для населення у цьому році підвищуватися не будуть. Але як відомо, - обіцяти, - не означає одружуватися.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.