В Донецьку - криміногенний апокаліпсис... з-за відсутності ДАІ

Автор/джерело -  © ForUm



Дата публiкацiї - 27.09.2006 15:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1034

Криміногенна обстановка в Донецьку загострюється.

Про це сьогодні повідомив мер Донецька Олександр Лук’янченко.

“В лікарні помер Самвел Адамян, жертва замовленого вбивства. А ситуація на дорогах просто страшна. Кілька резонансних ДТП за два дні. Вчора зіткнувся мікроавтобус з ВАЗом, яким керував нетверезий чоловік - загинув водій маршрутного таксі, а пасажири в лікарні. В районі автовокзалу автомобіль інкасаторів на величезній швидкості врізався в опору освітлення. Водій загинув. Сорок осіб на тиждень затримують за керування автомобілем у п'яному стані”, - зауважив міський голова.

На його думку, складна обстановка на дорогах пов'язана з тим, що в місті немає міської ДАІ. ЇЇ скасували, а всі функції взяло на себе обласне управління автоінспекції. Мер Донецька не має наміру миритися з таким станом справ.

“Ми свої зобов'язання виконуємо. Програма “Правопорядок” фінансується місцевою владою акуратно, і ми чекаємо від правоохоронців відповідних результатів”, - заявив Олександр Лук’янченко.

Від “Аратти”: Дуже оригінальну форму обрав мер Донецька аби сповістити, що у місті виникла реальна напруга на міжнаціональному грунті. Як ми повідомляли раніше, Самвел Адамян, який вмер в лікарні, після озбройного замаху, є не тільки крупним бізнесменом, а й одним із лідерів місцевої вірменської громади. Як ми повідомляли раніше, одразу ж після замаху на життя Адамяна, біля лікарні, де він перебував, встановили чергування гурт вірменів, які побоювалися за його життя. Тепер залишається тільки здогадуватися, які наслідки може мати ця зухвала кримінальна розборка в центрі Донецька.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.