Регіонали пояснили, чому заблокували опозиційні законопроекти

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.06.2010 17:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10362

Партія регіонів не голосувала за включення опозиційних законопроектів до порядку денного Верховної Ради в середу, оскільки вони є абсолютно популістськими.

Про це на брифінгу в парламенті в середу заявив народний депутат, Голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов, коментуючи заяви опозиції про порушення її прав.

За його словами, бютівські законопроекти, які стосуються підприємницької діяльності, були розглянуті в профільних комітетах і виявилось, що вони не допрацьовані.

«Ці документи зроблені на швидку руку. Ми їх приймати не будемо. Немає сенсу вносити законопроекти до порядку денного і голосувати за них, оскільки вони не допрацьовані», - додав Єфремов.

Також він повідомив, що вже завтра Президент України Віктор Янукович публічно презентує проект економічних реформ, в яких йде мова про введення податкових канікул і ухвалення законопроектів, які спростять роботу підприємців.

«Нова влада підходить до реформ системно, і не займатиметься популізмом, як це робить опозиція. Ми прийматимемо тільки такі документи, які реально підуть на користь економіці», - відзначив народний депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.