Нардепи вирішили повернути у ГПУ подання, бо воно не правильно оформлене

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.06.2010 18:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10365

Регламентний комітет Верховної Ради ухвалив рішення повернути подання Генерального прокурора України щодо народних депутатів Юрія Гримчака і Андрія Парубія голові парламенту з тим, щоб той повернув його Генпрокурору.

Про це повідомив народний депутат Юрій Гримчак, додавши: «Як виявилося, попереднє подання Медведька було неправильно оформлене».

За словами політика, в Комітеті зазначили, що подання Генпрокурора не відповідає статтям 218 і 221 Регламенту Верховної Ради.

«Спочатку подання Генпрокурора повинно бути направлене у Верховну Раду, а воно було направлене голові ВР і тому було запропоновано повернути представлення спікеру, щоб він в свою чергу повернув його генпрокурору з пропозицією його оформити згідно діючому Регламенту», - пояснив заплутане рішення регламентного комітету Гримчак.

Також Гримчак нагадав, що завтра, 3 червня, в Печерському суді повинно відбутися засідання суду по розгляду позовів народних депутатів Гримчака і Парубія, які оскаржать порушені проти них кримінальні справи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.