Виборцям не можна ходити там, де має з’явитися всенародно обраний гарант їхніх прав

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 3.06.2010 14:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10370

Управління державної охорони просить киян та гостей столиці з розумінням поставитись до обмеження сьогодні руху автотранспорту поблизу Національного палацу мистецтв «Україна» з 15-ї години.

Про це УНІАН повідомили в прес-центрі УДО.

В прес-центрі нагадали, що сьогодні о 16.00 в Національному палаці мистецтв «Україна» відбудеться Зібрання з нагоди виголошення Президентом України Віктором Януковичем послання до українського народу, у зв’язку з чим й буде обмежуватись рух автотранспорту та пішоходів.

“Управління державної охорони просить киян та гостей столиці з розумінням поставитись до незручностей з тимчасовим обмеженням руху транспортних засобів та пішоходів при здійсненні заходів із забезпечення безпеки посадових осіб щодо яких здійснюється охорона”, - наголошують в УДО.

Від “Аратти”: нам, як виборцям і громадянам не зрозуміло, чим саме викликані такі надзвичайні заходи безпеки чи то Президента, чи то народних депутатів, чи то членів уряду, які донедавна були народними обранцями.

Наскільки нам відомо, Україна не перебуває у стані війни із жодною державою. Не відомі нам випадки погроз українським державним діячам з боку терористичних організацій чи бандугруповань. Якщо такі були, то чому нас, громадян, хтось позбавив права знати про такі загрози?

Отже, виходячи з цього, ми схильні вважати, що подібні кроки влади свідчать лише про бажання певних посадових осіб улаштувати своєрідну демонстрацію, в першу чергу нам, виборцям. Чи не так?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.