Агітки і життя. В Україні вже однопартійна типу демократія?

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 3.06.2010 15:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10373

На підступах до палацу “Україна”, де в четвер звернеться з посланням до народу Президент Віктор Янукович, виставлено подвійний кордон співробітників правоохоронних органів.

Квартал, де знаходиться палац "Україна", оточений по периметру співробітниками міліції.

До палацу міліція пропускає тільки журналістів і людей зі спеціальними запрошеннями. Співробітники міліції стоять уздовж дороги, посилені наряди правоохоронців розташовані на виходах з метро.

Перед палацом "Україна" установлені 6 тумб із національними прапорами України. Від вулиці Великої Васильківської від центрального входу в палац розстелена червона доріжка.

Крім того, з обох сторін від палацу "Україна" вишикувалися численні прихильники Партії регіонів. Вони тримають у руках державні і партійні прапори.

У той же час опозиції було заборонено збиратися під стінами палацу Україна. Так у середу ввечері Київський окружний адмінсуд прийняв рішення про заборону акції протесту Всеукраїнського об'єднання "Свобода" "100 днів ганьби і зрадництв" і інші акції опозиції, заплановані на четвер.

У той же час, лідер партії "За Україну" В'ячеслав Кириленко заявив, що його сила все одно проведе свою акцію перед палацом Україна.

Нразі під стінами палацу "Україна" відбувається акція партії "За Україну", однак їх відтискує підрозділ Беркут. Підрозділ Беркуту відтіснив їх від дороги.

15 активістів "За україну" були оточені щільним кільцем міліції, на вулиці Тельмана. Вони не можуть з нього вийти.

На питання чи затримані вони, ніхто їм нічого не відповідає.

На місце, де раніше стояла "За Україну", міліція підвела прихильників Партії регіонів.

Також міліціонери забороняють фотографувати їхні обличчя і вимагають від фотографів показувати фотографії. Також міліція вимагає від журналістів пред'являти посвідчення на вулиці, а не при вході в палац.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.