Нардепів-заукраїнців міліція не пустила до гаранта

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.06.2010 20:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10378

Народних депутатів України від групи «За Україну!» В’ячеслава Кириленка, Ксенію Ляпіну, Володимира Мойсика, Івана Стойка співробітники міліції заблокували біля палацу «Україна».

Як повідомляє прес-служба партії, народні депутати прибули на вулицю Тельмана для того, щоб визволити активістів партії «За Україну!», які брали участь у мирній акції протесту поблизу палацу «Україна», де президент Янукович робить послання до народу.

Міліція утримувала заблокованими і народних депутатів і активістів «За Україну!», при цьому не повідомляючи підстав їх утримання і не дозволяючи мирно закінчити акцію.

«Викликає обурення те, що наших активістів спецназівці витіснили від палацу «Україна», а людей із прапорами Партії регіонів міліція проводила для проведення акції підтримки діючій владі», - заявив лідер партії «За Україну!».

«Я не розумію навіщо було зганяти стільки міліції. – сказав Кириленко, - Невже у влади немає більш важливіших справ, як заблокувати протестуючих разом із народними депутатами».

На думку Кириленка, в майбутньому заборона опозиційних акцій судом стане загальною практикою. «Все буде як в деяких сусідніх країнах - опозиція має свою думку, а влада має свої суди. Суд виносить заборону і «будь ласка всіх до машини на затримання».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.