Справа Гонгадзе. ГПУ обіцяє назвати замовників убивства журналіста?

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 4.06.2010 13:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10386

Доповідач ПАРЄ Майліс Репс повідомила, що Генеральна прокуратура України днями повідомить, хто стоїть за вбивством Георгія Ґонґадзе.

Про це вона сказала сьогодні, 4 червня, під час прес-конференції. За словами Репс, це питання було одним з перших, яке було піднято під час зустрічі з міністром юстиції і генпрокурором України.
"Зокрема, під час зустрічі з генпрокурором, нам розповіли досить детально про всі процедури, які здійснюються у цій справі. А також пообіцяли, що буквально днями до відома широкої громадськості буде донесено, хто стоїть за цим злочином", - сказала вона.

Нагадаємо, міжнародна організація Freedom House опублікувала звіт про політичну свободу та громадянські права у світі за 2009 рік. У звіті говориться, що Україна з 2006 року має статус вільної країни. Аналітики Freedom House зазначають, що в 2009 році підтримати статус вільної держави Україні допомогли затримання головного підозрюваного в організації вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе Олексія Пукача і зняття заборон на трансляцію російських телеканалів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.