Партія регіонів закликає всіх об’єднатися єдиному пориві

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.06.2010 13:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10387

Партія регіонів виступила з заявою з приводу ста днів від початку перебування Віктора Януковича на посаді Президента України.

Ми надаємо текст заяви без змін та коментарів:

Шановні співвітчизники!


Сьогодні виповнюється 100 днів від початку роботи нової влади. За цей короткий термін команді Президента України Віктора Януковича вдалося те, що протягом п’яти років не могла зробити попередня влада, – припинити внутрішньополітичні суперечки та покласти край конфліктам між різними гілками влади. Нова команда демонструє єдність в усіх питаннях. А головне – має спільну мету: поліпшення життя та добробуту громадян. Партія регіонів закликає всіх небайдужих українців долучитися до цієї мети та разом будувати сильну і міцну Україну.

Вперше за багато років Президентом України був представлений пакет реформ, які виведуть нашу державу на новий, якісний щабель розвитку. Віктор Янукович підготував програму, яка дійсно зможе зробити суспільство благополучним, економіку - конкурентоспроможною, а владу - ефективною.

Попередні керівники держави залишили у спадок величезні борги, зруйновану економіку, зависокі ціни. Їх дії призвели до того, що доходи громадян зменшувалися, а основні макроекономічні показники стрімко падали. Найгірше ж те, що за довгі роки правління попередньої влади Україна втратила найголовніше – довіру народу до влади.

Нарешті нова професійна влада змогла змінити цю ситуацію. За короткий проміжок часу ВВП та промвиробництво в Україні почали зростати, державний бюджет у квітні був виконаний із профіцитом, а сальдо торгівельного балансу «вийшло у плюс». Тож тепер настала черга системної програми реформ – якісної, деталізованої та довгострокової.

Влада більше не буде годувати країну пустопорожніми обіцянками. Кожен пункт президентської програми підкріплений конкретними діями. Всі зміни, які пропонуються Президентом, здатні швидко покращити добробут українців. Ці реформи дозволять відновити ділову активність в Україні, створити сприятливий клімат для інвесторів, що призведе до наповнення державного бюджету, а відтак і до збільшення видатків на соціально значущі програми. А головна мета всіх реформ – покращення життя простих українців, приведення його до стандартів, за якими живе цивілізований світ. Стабільно та ефективно працююча економіка дозволить наповнити бюджет, підвищити соціальні стандарти та навести лад у таких сферах, як медичне обслуговування, освіта, пенсійне забезпечення. Послуги мають стати якісними та доступними, а зарплати і пенсії – гідними. Економічне зростання призведе до культурного підйому. А все це разом забезпечить подальше становлення та потужний розвиток української нації.

Однак не можна збудувати сильну і міцну державу без підтримки суспільства. Жодна програма не може бути втілена в життя, якщо її не сприйматимуть та не виконуватимуть громадяни. Бо саме від вас, шановні українці, залежить те, як швидко наша держава вийде з економічної кризи й доведе всьому світу свою перспективність і конкурентоспроможність.

Тож тепер настав час об’єднуватися заради перспектив. Тільки плідна і спільна праця всіх разом зможе призвести до покращення життя кожної людини. Партія регіонів закликає всіх громадян України, незалежно від політичних поглядів, вкласти часточку своєї праці у швидке та якісне втілення реформ. Ми маємо вірити у власні сили і пам’ятати, що наше головне завдання – запровадження європейських стандартів життя. Тільки спільна щоденна і копітка робота на благо країни дозволить усім нам швидко вивести Україну у двадцятку найбільш економічно розвинених держав світу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.