Кожний четвертий чиновник молодої команди Космоса - професійно непридатний

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 9.06.2010 11:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10428

Близько чверті чиновників Київської міської держадміністрації не відповідають посадам.

Про це заявив начальник головного управління Державної служби Володимир Ткач на спільному засіданні колегій КМДА і Головслужби, повідомляє «КоммерсантЪ-Украина».

«З 35 керівників самостійних структурних підрозділів на момент призначення 9 не відповідали встановленим освітньо-кваліфікаційним вимогам і професійному рівню», - заявив Ткач.

За його словами, посадам не відповідають і 33 із 113 заступників керівників підрозділів КМДА.

Тим часом, перший замглави КМДА Анатолій Голубченко заявив, що 8 начальників підрозділів та їх заступників уже звільнено з посад або переведено на інші. Ще 14 керівних співробітників попереджено про усунення з посади в рамках реорганізації, що зараз відбувається.

«До кінця року ми проведемо атестацію службовців на відповідність посадам» - пообіцяв Голубченко.

Крім того, замглави КМДА зажадав введення додаткової посади заступника голови КМДА з питань підготовки і проведення Євро-2012.

«Якщо нам не дадуть дев’ятого заступника, доведеться перерозподіляти обов’язки» - сказав він.

Нагадаємо, що 27 травня Київрадою було затверджено проект оптимізації КМДА, запропонований Кабміном.

В результаті кількість головних управлінь КМДА скоротилася з 36 до 27, управлінь - з 11 до 7, проте чисельність співробітників Київської міськдержадміністрації залишилася колишньою - 2020 осіб.

Від “Аратти”: наразі стає зрозумілим, звідки на столицю витікає навала проблем: від некомпетентності тих, хто безпосередньо має бодай їх не створювати.

Між тим, цілком очевидно, що у найближчий перспективі нам, киянам, покращення життя не світить. Те, що відбувається зараз, є нічим іншим, як імітацією бурхливої діяльності, типовим бюрократичним окозамилюванням та перерозподілом полян між своїми людьми. Бо наразі, йдеться лише про перетусовку кадрових складових. А як загальновідомо, як складові не тусуй - сума від того не змінеться. Змінитися може хіба що відкатний вектор.

Проте, нас, киян, такі ігрища влади - лише більше й наочніше переконують, що нова влада такий самий банкрут, як і попередня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.