Заукраїнці ініціюють засідання Комітету з нацбезпеки по витребеньках влади Севастополя

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.06.2010 14:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10434

Народний депутат від групи «За Україну!» Іван Стойко ініціює на засіданні комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони розгляд питання щодо вимоги спроб звільнення керівника телерадіокомпанії ВМС України «Бриз» Мирослава Мамчака.

Про це повідомила прес-служба партії.

«Я ініціюватиму розгляд цього питання і хотів би, щоб на засіданні був присутній керівника ТРК «Бриз» Мирослав Мамчак, щоб дізнатися реальні причини, чому севастопольська влада вимагає його звільнення», - сказав член комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони.

Стойко зазначив, що «Бриз» є єдиним україномовним телеканалом в Севастополі, який відстоює українські інтереси і виховує військовослужбовців ВМС в патріотичному дусі.

«Йому протистоять ЗМІ Чорноморського флоту, які ведуть цілеспрямовану інформаційну війну проти нас. Телеканал «Бриз» працює не зважаючи на катастрофічне недофінансування, - наголошує Іван Стойко, - А його керівництво з року в рік робить все, щоб цей канал не закрили».

«Мені не хочеться вірити, що Мирослава Мамчака намагаються звільнити з політичних міркувань, - сказав депутат, - Але скидається на те, що так воно і є. Бо за ту роботу, яку він виконує в умовах постійного недофінансування, йому потрібно дякувати і берегти на цій посаді».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.