МВС не знає, що забули маски-шоу у приймальні нардепа

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 9.06.2010 18:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10438

В приміщенні громадської приймальні одного із народних депутатів України від партії БЮТ спрацювала кнопка тривожної сигналізації,

Про це повідомив Центр громадських звязків МВС.

«Відділ зв’язків з громадськість ГУМВС України в м. Києві офіційно повідомляє, що о 12 годині 08 хвилин спрацювала кнопка тривожної сигналізації з приміщення громадської приймальні одного із народних депутатів України від партії БЮТ, по вул. Героїв Севастополя, 48 в м. Києві», - зазначено в повідомлені ЦГЗ.

В МВС кажуть, що за вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група київської міліції. Як з’ясувалося згодом, у цей час співробітники ДПА України проводили слідчі дії в приміщені однієї із столичних банківських установ, що розташоване за вищевказаною адресою в одному будинку з громадською приймальнею народного депутата України. Мета візиту працівників податкової міліції до приймальні наразі з’ясовується.

Наразі на місці події працівники ГУМВС України в м. Києві з’ясовують всі обставини цього інциденту. За цим фактом збираються необхідні матеріали для направлення до прокуратори Києва для прийняття відповідного рішення.

Як повідомлялося раніще, 9 червня, о 12.15, на грамадску приймальню народного депутата від БЮТ Констянтина Бондарєва було скоєно напад представниками правоохороних органів.

Сам Бондарєв вважає, що нападаючі помилилися адресою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.