Янукович і його команда мавпують Росію

Автор/джерело -  © ZAXID.NET



Дата публiкацiї - 11.06.2010 21:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10451

Влада починає душити демократію, коли відчуває власну слабкість і безпорадність, з рештою - страшиться власних громадян.

«У перші ж кілька місяців перебування при владі Віктор Янукович і його команда вирішили здійснити зачистку політичного поля України. Зроблено уже чимало шокуючих кроків. Янукович і його група політичної підтримки намагаються зімітувати в Україні щось таке, що уже давно, на жаль, відбувається у наших північних сусідів, які чорною тінню зараз нависають над Україною. Тема сьогоднішньої нашої розмови значно конкретніша - йдеться про спробу запровадити новий закон, за яким буде обмежено права громадян на вільні збори, а відтак на вільне волевиявлення», - заявив 11 червня на початку круглого столу на смітнику в промзоні на околиці Львова під час акції «За межею» головний редактор «Західної аналітичної групи», історик, журналіст Андрій Павлишин.

Під час круглого столу Павлишин зазначив: «Теорія права говорить, що закони приймають тоді, коли вони назріли, і ними фіксуються наявні правовідносини. Ми можемо констатувати, що держава, представлена в Україні новим президентом і новим урядом, вирішила піти на невеличку переможну війну з власним народом за поганим прикладом Російської Федерації, де вже давно ліквідовано всяку свободу зібрань, вільного волевиявлення, де ігнорується 31 стаття Конституції РФ, і де міліція просто знущається з громадян».

Павлишин повідомив: «Там дозволені одиночні пікети. Коли проводиться такий одиночний пікет, до пікетуючого підбігає провокатор з гаслом, виходить що він не одиночний, міліція кидається на ту людину, яка пікет влаштовувала. Провокатор, як правило, потім одягає міліцейську форму і спокійно йде в суд. Людину ж садять на п'ятнадцять діб за порушення громадського порядку на тій підставі, що вона замість одиночної акції влаштувала демонстрацію».

На думку Павлишина, такі «огидні штучки» чиняться владою тоді, коли влада демонструє свою слабкість і безпорадність, зрештою страх перед людьми, коли вона принципово не хоче їх почути».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.