Своя рука - владика. Азаров дав колишньому помічникові “освоіть” державні кошти

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 14.06.2010 17:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10470

Кабінет міністрів виділив 150 млн грн зі Стабілізаційного фонду для будівництва хокейних арен в рамках держпрограми «Хокей України». Розпорядником коштів визначено Міністерство у справах сім’ї, молоді і спорту.

Про це йде мова в постанові Кабміну №412 від 9 червня.

Кошти для програми повинні прийти від розміщення державних цінних паперів, при їх нестачі - від приватизації держмайна.

Раніше заступник міністра спорту Вадим Сисюк повідомляв про намір Кабміну виділити 150 млн грн на будівництво в Україні п’яти льодових арен, зокрема однієї у Києві. Розглядається питання будівництво хокейної арени для ХК «Сокіл».

Довідка: Вадим Сисюк був призначений на посаду заступника міністра, що опікується хокеєм в березні 2010 року. У 2007 р. був радником першого віце-прем’єра Миколи Азарова. Є співзасновником ТОВ «Хокейний світ України», «Благодійний фонд сприяння розвитку фізичної культури і спорту «Славутич».

Сисюк також є віце-президентом Федерації хокею України, яку очолює депутат Київради Анатолій Брезвін (блок Литвина), нещодавно призначений главою державного «Укргазбанку». Раніше Брезвін працював в податкових органах, в 2006 році очолював ДПАУ, коли Микола Азаров працював першим віце-прем’єром.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.