Наливайченко вважає, що треба заборонити КПУ

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 15.06.2010 11:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10473

Екс-голова СБУ, координатор Громадянської ініціативи «Оновлення країни» Валентин Наливайченко виступає за заборону Комуністичної партії в Україні.

Про це Наливайченко сказав вчора в ефірі Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина».

Екс-голови СБУ сказав: «Я є прихильником того, щоб вийти раз і назавжди на процес судовий щодо заборони Комуністичної партії у цій державі, в моїй державі».

«Саме в Україні починалися і концтабори, і репресії, і розстріли, і тортури, які тривали до 1990 року, - наголосив Наливайченко, - А депортації із Західної України цілими вулицями відбувалися до 70-х років. Це треба визнати і засудити».

Від “Аратти”: те, що в Україні досі діє комуністичнний політичний рух - є алогічним феноменом нашої країни.

Адже, вже у судовому порядку доведено, що Голодомори були улаштовані штучно і за прямим умислом комуністів. Вже доведено документально, що саме комуністи створювали концтабори, де винищувалися мільйони громадян.

Саме комуністи, і це також доведено, улаштовували масові екзекуції цивільного населення. Комуністи, і це також беззаперечний факт, улаштовували геноцид за національною ознакою. Про це світдчить доля кримсько-татарського народу, а також доля німців, греків, євреїв (боротьба з космополітизмом) та інших народів, які піддавалися репресіям саме за національною ознакою.

І недаремно ЄС юридично визначив тотожність німецького націонал-соціалізму і радянського комунізму. Однак, якщо націонал-соціалізм під жорсткою забороною, в тому числі в Україні, то КПУ і інші комуністичні партії легально діють. Більш того, комуністи - є частиною правлячої більшості в українській владі.

Ви уявляєте аби нині у ФРН вікрили пам'ятник Адольфу Гітлеру? А в Україні відкривають пам'ятники кривавому комунстичному диктаторові Йосипу Сталіну. Невже це справжнє обличчя сучаної української влади?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.