Сеанс нечуваної самокритики. Лідер ленінців про результат свого тривалого перебування у владі

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.06.2010 18:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10511

Мертвий українець не буде говорити українською мовою.

Про це заявив, спілкуючись з виборцями на Черкащині, лідер Компартії України Петро Симоненко, повідомила прес-служба.

“Если я говорю на русском языке и хочу для Украины сделать очень многое, почему меня считают врагом своего народа? А дехто розмовляє українською мовою, а все робить тільки для того, щоб український народ жив гірше. Як тоді це розуміти? Треба дати відповідь на запитання: а мертвий українець буде говорити українською мовою? Ми ж з вами вимираємо! Організація Об’єднаних Націй визнала, що народ України – це вимираюча нація. Ми сьогодні, як птахи, занесені до Червоної книги – народ, який вимирає. У 1991 році нас було 52 мільйони, а сьогодні – 45. Тому я ще раз закликаю зрозуміти одне: треба наводити порядок в державі!” - наголосив лідер комуністів.

Замість післямови. Починаючи з 1994 року Симоненко кожного разу, включаючи шосте скликання, обирається народним депутатом України. Він є незмінним лідером фракції КПУ у парламенті. Більш того, у 2006 році і зараз - комуністи: партія влади.

Отже, цілком зрозуміло, що Петро Миколаєвич не має жодних підстав заперечити, що відповідальність за вимирання українців - несе й він, і як народний депутат, і як лідер парламентської фракції, і як суб'єкт вищої державної влади в Україні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.