Головний розвідник України теж відмовився працювати з двічі засудженим Президентом?

Автор/джерело -  © “Дзеркало тижня”



Дата публiкацiї - 18.06.2010 01:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10512

За інформацією «Дзеркала тижня», у четверг, 17 червня, подав рапорт про відставку генерал-лейтенант, начальник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Віктор Гвоздь.

За даними видання, він написав рапорт після сигналу з адміністрації президента про те, що Верховний головнокомандувач бачить на цій посаді іншу фігуру.

Сам Віктор Гвоздь у коментарі «ДТ» сказав, що поки не подавав у відставку. За словами голови ГУР, сьогодні він подав рапорт на лікувальну комісію, котра має вирішити, чи може він за станом здоров’я займати посаду керівника управління розвідки.

Гвоздь також зазначив, що у випадку відставки він не має наміру продовжувати працювати у Міноборони. «Для мене у Збройних силах іншої посади не існує», — відзначив він.

Водночас у Міністерстві оборони поки також не підтверджують дані про відставку Гвоздя. За словами директора департаменту преси та інформації відомства Ігоря Халівінського, він не має подібної інформації.

Віктор Гвоздь, котрому в травні виповнився 51 рік, керує ГУР з 17 січня 2008 року.

Нагадаємо, у травні у відставку з посади начальника Генштабу подав генерал Іван Свида. За даними ЗМІ, на цей крок він пішов під тиском адміністрації президента.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.