Киянам доведеться ще тугіше затягнути паски - донька Космоса придбала авто за 2,5 млн. гривень

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.06.2010 18:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10537

У Києві журналістам вдалося сфотографувати Ferrari 458 Italia, вартістю понад 2,5 млн грн., за кермом якої перебувала донька столичного мера Христина Черновецька

У Києві з’явилося Ferrari за 2,5 млн гривень. Його купила донька київського мера

Ідентифікувати власницю елітного спортивного авто вдалося завдяки машині в ескорті - BMW з номером "2277" - це сімейні номери столичного мера, які стали візитною карткою автопарку Черновецького, повідомляє ТСН.

Як вдалося з'ясувати з достовірних джерел, Ferrari 458 Italia ще не розмитнена і ні на кого не оформлена, тому поки що на ній катаються всі члени сім'ї і друзі.

Після бесіди з наближеним до сім'ї київського градоначальника стало відомо, що цей автомобіль був куплений за 330 000 доларів - тобто більш як 2,5 млн грн.

Раніше ми повідомляли, що 15 лютого 2010 року невідомий пограбував доньку мера Києва Леоніда Черновецького, коли вона їхала на автомобілі з паризького аеропорту, витягши з машини сумку з коштовностями на суму 4,5 мільйона євро.

А її брат Степан також катається на не надто скромній автівці, - Porsche Carrera GT за півмільйона доларів, прощо ми недавно також писали.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.