Нардеп Гримчак вважає розтушкування народних самооборонців природним

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.06.2010 16:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10546

Народний депутат України Юрій Гримчак вважає, що переформатування групи «Народна самооборона» є нормальним процесом політичного самовизначення.

Про це повідомила прес-служба партії.

«Це як під час уроку хімії: хтось сплив догори, хтось пішов на дно, а хтось залишився стабільним. Стабільні – це ті, хто пройшов спокусу доларом, хто не боїться погроз влади придушити бізнес, для кого слова «Україна» і «совість» залишаються головними життєвими орієнтирами», - сказав Гримчак.

«І якщо у цій країні виборцям ще дозволять мріяти про нові обличчя у владі і реалізовувати своє виборче право, то слід обирати не багатих (їх залякають), і не бідних (їх куплять), я тих, для кого слово «Україна» значить набагато більше, ніж просто точка на карті світу», - відмітив народний депутат Гримчак.

Гримчак також гостро прокоментував перехід частини депутатської групи «Народна самооборона» до парламентської більшості.

«Про тих, хто пішов… я хотів би сказати, що відбулося насправді. Шістнадцятеро людей в групі «Народна самооборона» прийшли у владу під час Помаранчевої революції. Прийшли на хвилі народного піднесення, делегатами народних сподівань. А потім частина з них продала ці народні сподівання. Дуже банально.
Я вважаю, що у цих людей слід відібрати їхні депутатські мандати, а видати нові з написом: «Продавець народних сподівань». Все.», - сказав Гримчак.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.