Тігіпко прогнозує прийняття Податкового кодексу восени

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 23.06.2010 13:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10556

іВце-прем’єр-міністр України Сергій Тігіпко прогнозує, що Податковий кодекс буде доопрацьований на наступній сесії Верховної Ради України.

Про це він заявив журналістам.

Тігіпко зазначив, що незадоволений рівнем відпрацювання Податкового кодексу.

«Те, що подано у ВР не означає якусь думку. Це означає одне - бажання працювати над ним. Відпрацювати в цю сесію - нічого, далі продовжуватиме роботу. Але, все повинне бути зроблене, щоб в липні ми мали Податковий кодекс», - сказав він.

Він додав, що доопрацювання податкового кодексу до другого читання просувається погано.

«Але ми виходимо на конструктив. Ми вже знаємо над чим працювати», - сказав Тігіпко.

Як повідомлялося раніше, сьогодні своє незадоволення проектом Податкового кодексу висловив на засіданні уряду і Президент України Віктор Янукович.

"Вважаю, що Податковий кодекс у сьогоднішньому вигляді не є збалансованим і вимагає серйозного доопрацювання. Я впевнений, що на сьогодні він не має достатньої підтримки в парламенті. Тому треба над ним працювати разом з бюджетним кодексом на стільки, на стільки можливо збалансувати ці два найважливіших документи для життя країни. І після цього виносити їх. Скільки для цього потрібно буде часу – ми побачимо. Треба робити швидко, узгоджувати з громадськими організаціями, проводити громадські слухання, дослухатись до підприємців. І після цього його приймати." - сказав Янукович.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.